marți, 3 august 2010

Pentru a fi in tendinte - Alege privirea incantatoare!

Pentru ca va veni vara si toate ne dorim sa aratam perfect la plaja, trebuie sa punem accent nu numai pe o silueta de invidiat dar si pe infatisare si, mai ales, pe ochi. Genele lungi, dese si curbate atrag atentia oricui. Insa, la plaja, rimelul nu este cea mai buna solutie iar machiajul nu este indicat. Cu toate acestea, noi avem solutia unui look de invidiat - genele false!

Fiind fabricate in Germania, genele false fir cu fir marca Luxus Lashes sunt de o calitate deosebita. Acum grija ca rimelul va curge, genele se vor lipi intre ele sau ca nu aratam bine dispare.

Gama de extensii de gene Luxus Lashes este foarte variata. Cu diferite lungimi, tipuri si culori, genele Luxus va vor oferi tot ceea ce ati sperat vreodata ca veti obtine de la un simplu rimel si mai mult. Aspect natural, curbura dramatica, ochi de pisica, toate sunt acum posibile doar cu o simpla vizita la salon.

Vedetele noastre sunt genele din matase. Odata incercate aceste gene, nu veti mai renunta la ele. Sunt mai usoare, mai moi si au un aspect natural, fiind perfecte pentru sezonul cald.

Cel mai mare atu al genelor false este insa rezistenta in timp. Adezivul nostru, special creat pentru o aplicare usoara si de durata a genelor, confera rezistenta necesara genelor false, fara a le afecta pe cele naturale.

Ideale pentru orice femeie, fara sa conteze varsta, aceste gene reintineresc aspectul ochilor, infatisarea dumneavoastra devenind mai expresiva pentru un timp indelungat.

Alegeti marca de gene fir cu fir Luxus Lashes si va veti trezi in fiecare dimineata cu gene dese si negre, rimelul devenind o amintire. Inotul si dusul nu va vor mai cauza neplaceri iar timpul petrecut in fata oglinzii pentru un machiaj impecabil se va scurta considerabil. Alegeti sa petreceti o vacanta la mare fara griji! Tehnicienii nostri, specializati in aplicarea extensiilor de gene fir cu fir marca Luxus Lashes, va asteapta!

Pentru acelea dintre dumneavoastra care doresc sa invete sa aplice gene false tot noi avem solutia. La achizitionarea unui kit de gene fir cu fir din matase beneficiati de cursul de Stilist Luxus Lashes gratuit.
Kitul pe care il recomandam contine tot ce aveti nevoie pentru aplicarea genelor false. De la pre-tratare, gene si adeziv si pana la perii pentru gene, pensete, demachiant si pompita, toate acestea si multe altele special create pentru a va ajuta pe dumneavoastra in aplicarea usoara si sigura a genelor false. Un kit va este suficient pentru aproximativ 200 de aplicari, iar pretul kitului il puteti recupera la doar 10 sedinte. Va puteti imagina usor profitul pe care il veti avea daca alegeti aceasta afacere extraordinara.

Profitati de aceasta ocazie unica si alaturati-va echipei noastre de profesionisti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu